Fingerstyle

kumpulan lagu gratis 2017

NDX AKA BANYU SURGO LIRIK

By

NDX AKA Banyu Surgo LIRIK

Title: NDX AKA Banyu Surgo LIRIK
Size: 5.58 MB
Duration: 05:35
Views: 2641123
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Music Hip Hop
Source: https://www.youtube.com/watch?v=ZTQMrXZx_zw

LIRIK LAGU NDX AKA BANYU SURGO LIRIK

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah
Koyo di gebuki
Pikirane semrawut
Dadi soyo ora nggenah
Hek yaa Yoo
Sabar sek Urung wayah e,,,
Yo mangkat
[RAP]:
Ayo kumpul dadi siji
Seduluran tekan mati
Familia Indonesia
Jangan lupa bahagia

Ayo uwul sak kuate
Ndene-ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu
Mendeng goyang bareng aku

Ojo lali campurane
Ben ora pengar ciune
Penak mabur nang angkasa
Dikancani banyu surga
Nek koe rumongso NDX AKA familia
Ayo mabok bareng
Dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbol-mumbol
Ndem-ndem'an ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora
Ngombe banyu pekok
Awak rasane lungkrah
Koyo di gebuki
Pikirane semrawut
Dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora
Kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe
Koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso
Perkoro seng ora cetho

Tresno kui ora penting
Ati cidro loro pikir
Ngurusi dapuranmu
Marai ngelu utekku

Dituruti opo wae
Njaluk beha tak tumbaske
Nek cawet tak nggo dewe
Tak ijolne ciu wae

Untung wae ati iki
Gaweane sing kuoso
Cobo nek made in chino
Remok pas tok tinggal lungo

Akeh wedok'an nyerak'i
Aku bingung le milihi
Nganti senat senut aduh
(pusing pala berbi)

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbol-mumbol
Ndem-ndem'an nganti tekan wengi
Ra nggagas sopo wae he

Yen sedino ora
Ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah
Koyo digebuki
Pikirane semrawut
Dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora
Kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe
Koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso
Perkoro seng ora cetho

aku ngombe koe ngombe
Nek wes penak rasah rese
Nek iseh kurang ciune
Mending utang gembus wae

Jatah preman sak parkire
Tambah susu sak asine
Rasah nangis mergo tresno
Neng sandingmu ono konco

Gampang teler pulang kewer
Mlakune wes keser-keser
Utekku yo melu geser
Ndelok dangdut langsung nyawer

Teko ngomah balang sapu
Bojo nesu aku mlayu
Mending aku tuku ciu
Ngombe bareng sedulurku

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbol-mumbol
Ndem-ndem'an nganti tekan wengi
Ra nggagas sopo wae He

Yen sedino ora
Ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah
Koyo di gebuki
Pikirane semrawut
Dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora
Kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe
Koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso
Perkoro seng ora cetho
thank you "dinda"

Tags: Banyu Surgo, Lirik, NDX A.K.A Familia, NDX A.K.A, Karanganyar Regency (Indonesian Regency), ndx a.k.a