Fingerstyle

kumpulan lagu gratis 2017

LUPUT VIA VALLEN TERBARU

By

LUPUT Via Vallen Terbaru

Title: LUPUT Via Vallen Terbaru
Size: 4.77 MB
Duration: 04:46
Views: 52
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Hip Hop Jawa
Source: https://www.youtube.com/watch?v=jxaaDerxH78

LIRIK LAGU LUPUT VIA VALLEN TERBARU

Luput
Via Vallen


Opo bener iki sing tak roso
Opo iki sing jenenge cobo
Ayang ayangmu sing tansah ono
Mung awakmu sing nang moto

Angen angen iso sesandhingan
Karo awakmu sing ono ning angan
Nanging aku kudu iso nompo
Kahanan sing ora biso~

Dino dino aku tansah tresno
Rasane ati ora iso nompo
Sansoyo deres tangis banyu moto
Luput tresno mung sing ono~




Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Tatu sansoyo ombo~
Nanging kudu tak tompo~

Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Luput tresno sing ono~
Nanging kudu tak tompo

Dino dino aku tambah tresno
Rasane ati ora iso nompo
Sansoyo deres tangis banyu moto
Luput tresno mung sing ono~

Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Tatu sansoyo ombo~
Nanging kudu tak tompo~

Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Luput tresno sing ono
Nanging kudu tak tompo


Tags: lupu via Vallen, mega record

Latest Download

Karaoke Mayang Sari - Tiada Lagi
Upiak Isil - Pudur Saja
Upin-Ipin nyanyi ngakak - Goyang walang kekek
Maafkanlah _ Viviwa Band (Promo Version)
Nella Kharisma terbaru November 2017 | Kumpulan lagu dangdut koplo pilihan terbaik nella kharisma
Ambil Saja Pacarku
diSSa - LadiSSa Forever ( Official Lyric Video )
diSSa - TUK SESEORANG (Official Lyric Video)
VIA VALLEN ~ AMBIL SAJA PACARKU ~ LYRIC
TIADA LAGI (Cover) by CASSIDY LA CREME - [Mayangsari - Amy Search] Orang Putih Minah Salleh nyanyi
Dedek Jinak Babang 'Upiak Sisil'
Lawak Minang Upiak Isil • Camera B612 [HD]
POKEMON - NELLA KHARISMA feat PENDHOZA (SERA)
Shollallah - Isadul Ahbab
Upiak Isil Original Song 'Tak Tun Tuang' Live Version!
Charly Bliss - Heaven (Live at 7th St Entry)
Gamma Cinta Palsu Sungailiat
LUPUT #HipHopDangdut Paling Gayeng
Myriam_Aatini Naya.avi
Via Vallen - Bojo Galak (PENDHOZA) Cover by ferachocolatos ft. gilang

Latest Searches

Dissa Rumah Cintamu
Upiak Isil Tak Tun Tuang
G Herbo Ls
Ku Menangis Bukan Karena Putus Cinta Original
Via Vallen Ambil Saja Pacarku
Josephine Alexandra Full Album Fingerstyle Guitar Cover 2017
Dangdut
Bikin Nangis Pasangan Kita
Faded Fingerstyle
Josephine Alexandra Full Album Fingerstyle Guitar Cover 2016 I 2017
Tiada Lagi Mayang Sari
Prasetyo Nella Kharisma
Nella Kharisma Banyu Londo
Dissa Tanpamu Lagi
Upiak Isil Dedek Jinak Babang
Empat Mata D 39 Bagindas
Charly Bliss Billboard Live
Via Vallen Luput
Charly Bliss Performing Live On Billboard
Fingerstyle Indonesia