Fingerstyle

kumpulan lagu gratis 2017

LUPUT - VIA VALLEN (OFFICIAL MUSIC VIDEO) [HD]

By

LUPUT - VIA VALLEN (Official Music Video) [HD]

Title: LUPUT - VIA VALLEN (Official Music Video) [HD]
Size: 4.75 MB
Duration: 04:45
Views: 164218
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: MEGA RECORD
Source: https://www.youtube.com/watch?v=GJ4Y8t4gGdY

LIRIK LAGU LUPUT - VIA VALLEN (OFFICIAL MUSIC VIDEO) [HD]

Luput
Via Vallen


Opo bener iki sing tak roso
Opo iki sing jenenge cobo
Ayang ayangmu sing tansah ono
Mung awakmu sing nang moto

Angen angen iso sesandhingan
Karo awakmu sing ono ning angan
Nanging aku kudu iso nompo
Kahanan sing ora biso~

Dino dino aku tansah tresno
Rasane ati ora iso nompo
Sansoyo deres tangis banyu moto
Luput tresno mung sing ono~




Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Tatu sansoyo ombo~
Nanging kudu tak tompo~

Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Luput tresno sing ono~
Nanging kudu tak tompo

Dino dino aku tambah tresno
Rasane ati ora iso nompo
Sansoyo deres tangis banyu moto
Luput tresno mung sing ono~

Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Tatu sansoyo ombo~
Nanging kudu tak tompo~

Roso loro ning dodo~
Rasane tambah loro~
Luput tresno sing ono
Nanging kudu tak tompo


Tags: terbaru, dangdut, dangdut jawa timur, sera, vyanisty, dangdut koplo, music lable, via vallen, goyang, Mega record, hot, terpopuler