Fingerstyle

kumpulan lagu gratis 2017

KONCO MESRA NELLA KHARISMA LIVE IN PONOROGO

By

Konco Mesra Nella Kharisma Live In Ponorogo

Title: Konco Mesra Nella Kharisma Live In Ponorogo
Size: 2.83 MB
Duration: 02:50
Views: 2204
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Dimasedi Prasetyo
Source: https://www.youtube.com/watch?v=ZHKI4O85zqE

LIRIK LAGU KONCO MESRA NELLA KHARISMA LIVE IN PONOROGO


Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru Neng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

(Created: Farid Muhandisa)Sungguh sayang aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buatku tak tenang
Ini semua karena Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa Anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nyibakke atiku
gati menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
Konco dadi tresno

nggereges awakku naliko mepet sliramu
yen tak sawang esemu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta
Sungguh sayang aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buatku tak tenang
Ini semua karena Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa Anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nyibakke atiku
gati menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
konco dadi tresno

nggereges awakku naliko mepet sliramu
yen tak sawang esemu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi saiki tak tresnani

Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru Neng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru Neng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4